Je kreeg een exclusieve uitnodiging met 40% korting!

bierenbond-met-streppekes
Wis

Verdien tot 180 Punten.

 • Heerlijke bieren, vriendelijke levering aan huis en een fantastische smaak-beleving. 99% van de bieren had ik nog nooit gezien. Ik ben echt blij een Bierenbond Abonnee te zijn. Een grote aanrader voor iedere bierliefhebber.

  Yannick Mattheessens Avatar Yannick Mattheessens

  Sinds zijn crowdfunding ben ik bij hem aangesloten, dit concept is wat vroeger de melkboer deed, maar dan met bier. Het bier word aan huis persoonlijk geleverd , inclusief vlotte babbel over wat kan het anders dan bier zijn. Daarnaast heb je elke maand nieuwe, verschillende, onbekende bieren. En nieuwe bieren kan je zeker niet ontkennen, want ik heb in het (kleine) jaar dat ik al klant ben, géén enkele keer een bier gehad dat ik al eens gedronken had, zowel niet in vorige paketten als zelf ooit ergens ontdekt ! Zeker de moeite voor liefhebbers van alle bieren en die graag avontuurlijk zijn en verrast willen worden. De bierboer geraakt van mij nog niet direct vanaf !!

  Michel Van Damme Avatar Michel Van Damme

 • Ik ben nu al 6 maanden klant bij De Bierboer en ik ben zeer tevreden over de service en de selectie bieren. Ik ga zelf ook regelmatig op zoek naar nieuwe biertjes bij lokale supermarkten en bierhandelaars maar toch kan De Bierboer mij nog telkens een aantal nieuwe bieren laten ontdekken. De biertjes uit het abonnement worden elke maand netjes aan de deur afgeleverd en dankzij de tracking info weten we precies wanneer. Echt een aanrader!

  Else Verbruggen Avatar Else Verbruggen


  Altijd een leuke gevarieerde selectie locale bieren, zeer persoonlijk en uiterst vriendelijk aan huis gebracht (Bedankt Michael!). En de dag zelf kan je via hun tracking heel precies weten wanneer je je biertjes kan verwachten, dus geen reden om thuis te wachten op je levering!

  Yannick Vergeylen Avatar Yannick Vergeylen
 • Mooie bierpakketten met een variatie speciaalbieren van verschillende brouwerijen!

  Matthias De Rooy Avatar Matthias De Rooy

  Fijn om telkens weer nieuwe smaken te ontdekken. Wij zijn eigenlijk geen bierdrinkers maar het aanbod van De Bierboer is zo gevarieerd dat wij met plezier en veel smaak alle aangeboden biertjes proeven.

  Katy van roy Avatar Katy van roy

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Meer bier hier!

Verder winkelen