fbpx

Over OnsWie is De Bierboer?

Laten we maar meteen eerlijk zijn. De Bierboer is geen landbouwer. Hij is wel Waaslander. En bierliefhebber. Vooral dat. Je mag de Bierboer ook gewoon Michael noemen. Liefst zelfs.

Michael heeft een enorme passie voor bier. De nieuwsgierigheid naar dat bijzondere drankje waar mensen al eens gek door deden is er al van kleinsaf. Zoals iedere Vlaamse kleuter in de jaren ’80 mocht hij stiekem al eens proeven van het glas van de nonkel. En de smaak had hij meteen te pakken.

Met de jaren veranderde die nieuwsgierigheid in gulzigheid (yep, de Bierboer is ook ooit 16 geweest) en daarna in een diepgaande interesse. Op vakanties, bij lokale handelaars of bij de brouwer zelf, Michael is steeds op zoek naar het allerbeste bier ter wereld. Misschien is het onvindbaar maar ondertussen heeft hij wel een enorme kennis over bieren en het aanbod ontwikkeld. Momenteel volgt Michael de opleiding microbrouwer en is hij klaar om zijn kennis te delen met jou en met de wereld. Op dezelfde eigenzinnige manier als het typische karakter van Belgische bieren. Bieren van microbrouwers, uiteraard. Want die passie smaak je. Misschien is dat ook wel het geheime ingrediënt van het beste bier ter wereld?

De missie: Eigenzinnig mensen ECHT bier laten (her)ontdekken met een lach

De visie: Een passie voor bier inspireren in alle uithoeken van de wereld

https://usercontent.one/wp/www.debierboer.be/wp-content/uploads/2021/03/DeBierboer-scaled.jpg

CONTACTEER ONS

De Bierboer

Startende of groeiende microbrouwer? Geef ons een seintje want wij zoeken altijd versterking in ons assortiment.

Benieuwd naar wat er in jouw pakket zit? Vragen over levering, samenstelling of de baard van de Bierboer? Laat maar weten!

    Ik ben

    Volg ons