Win win leningen van WinWinner: onze keuze voor het ophalen van groeikapitaal zonder grote investeerders te betrekken. Vandaag hebben we exact een maand van de campagne achter de rug. In deze blog geven we jullie graag een update over de stand van zaken.

Doel win win lening in zicht

De eerste resultaten zijn zeer bemoedigend: onze minimumdoelstelling is al voor 91% gefinancierd! Het precieze doelbedrag waar we op mikken is €86.750.

Vandaag hebben reeds 38 verschillende investeerders hun vertrouwen geschonken aan De Bierboer, samen goed voor €79.000. De fantastische bestelbusjes komen er dus sowieso aan. Een groter magazijn met meer voorraad eveneens.

Ontwerp Bierboerbestelbusje

Succesvol lanceringsevenement

We konden hiervoor rekenen op een initiële spurt van investeringen dankzij onze lanceringscampagne, inclusief het fysieke lanceringsevenement. Sorry als we jullie te vaak gemaild hebben tijdens de aanloopperiode ;-).

Sinds de lancering blijft de teller aantikken en vandaag zijn we minder dan 10% van ons minimumdoel verwijderd.

Sfeerbeeld lanceringsevenement

Onze missie

Het minimumbedrag halen is mooi, maar uiteraard is De Bierboer een maximalist op gebied van speciale bieren en kleinere brouwerijen. Daarom hopen we het volledige bedrag van €150.000 op te kunnen halen.

Dit stelt in ons staat om onmiddellijk naar de hoogste versnelling te schakelen. Zo kunnen we in nog minder tijd Vlaamse consumenten kennis laten maken met het rijke aanbod aan ambachtelijke bieren.

Heb je interesse maar twijfel je nog? Stuur gerust een mailtje naar genoeggemelkt@debierboer.be met je vragen en/of bedenkingen.

Santé!