de bierboer doos

Wat zit er in de bierboer doos?

Ga je voor een abonnement of een pakket, telkens zit er iets lekkers in De Bierboer Doos.

Ga je voor een pakket met 6 dezelfde bieren dan weet je exact wat je krijgt. Kies je echter voor een Melkmuiltje dan krijg je een staaltje van wat je kan verwachten als abonnee. Noem het gerust een proefpakket, maar wij noemen het een Melkmuiltje want dat klinkt gewoon beter, toch?

Je lust niet alle soorten bier of bent gewoon in de stemming voor iets specifiek dan zit je met het pakket Maatwerk helemaal goed. De Bierboer luistert naar jouw wensen via een korte vragenlijst en duikt in zijn assortiment om je helemaal je zin te geven.

Toch liever een abonnement? Dan ben jij een echte bierliefhebber die eens iets nieuws durft ontdekken. En dat iedere maand. 6 of 12 unieke bieren in De Bierboer Doos, die je niet zomaar in de handel zal vinden en aangepast aan het seizoen. Verse hopoogst: de Bierboer is erbij! Seizoensbieren: sure thing! Terrasjesweer of winterse buien: jij hebt steeds een bijpassend bier in huis!

De Bierboer kleurt buiten de lijntjes. Want heb jij al gehoord van Pikaflor van microbrouwerij De Backer? Of heb jij je al gewaagd aan de lieftallige Claire van microbrouwerij Stanium? Onze abonnees wel. Nu jij nog?

Shop

Newsletter

© 2022 De Bierboer. All Rights Reserved.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Meer bier hier!

Verder winkelen