Alles dat je moet weten over Den BierenBond

Den BierenBond: alles dat je wilt weten over het beste bierabonnement van België

Vandaag duiken we in de details van Den Bierenbond, het vernieuwde, verbeterde bierabonnement van De Bierboer. Je hebt het ongetwijfeld al zien voorbijkomen op onze vernieuwde website of via de socials, maar de kans is groot dat er nog vragen zijn. Vrees niet: hier en nu vind je het antwoord dat je zoekt.

Nieuwe formule Den BierenBond

Het bierabonnement heeft een nieuwe formule gekregen. Die is tegelijkertijd duidelijker en biedt toch meer keuzevrijheid. Awesome, right? Zo werkt het:

Je maakt twee eenvoudige keuzes:
1. Wil je 6 of 12 verschillende bieren ontvangen?
2. Wil je graag een gemengde selectie ontvangen of enkel blonde bieren?

Afhankelijk hiervan kom je terecht in een van de vier opties:
6 Gemengd (code 6GE): Je ontvangt 3 blonde en 3 andere bieren
6 Blond (code 6BL): Je ontvangt 6 blonde bieren
12 Gemengd (code 12GE): Je ontvangt 6 blonde en 6 andere bieren
12 Blond (code 12BL): Je ontvangt 12 blonde bieren

Deze bieren ontvang je een keer per maand.

Nieuwe prijzen Den BierenBond

Je betaalt vanaf nu ook steeds op maandelijkse basis. Voor 6 bieren betaal je altijd €24,90 per maand.  Voor 12 bieren betaal je altijd €39,90 per maand. Deze prijzen zijn steeds inclusief levering of verzending.

Ik heb nog een abonnement lopen, wat nu?

Als bestaande abonnee blijft je abonnement doorlopen tot het einde van de reeds betaalde duurtijd. Deze duurtijd is berekend op de nieuwe prijsstructuur, dus je geniet van dezelfde verlaagde tarieven als nieuwe abonnees. Daarna wordt je automatisch lid van Den BierenBond.

Nieuwe voordelen Den BierenBond

Ons streefdoel is om van Den BierenBond het ultieme bierabonnement van België te maken. Hoewel de selectie van bieren steeds van de bovenste plank is, volstaat dat voor het team van De Bierboer niet.

Het ultieme abonnement voor de Belgische bierliefhebber, dat moet buiten kijf staan. Daarom hebben een hele hoop extra’s bedacht die momenteel aan een schroeiend tempo gerealiseerd worden. Die zetten we hier voor je op een rij.

Korting en gratis levering.

Ten eerste: als lid van Den BierenBond ontvang je 20% korting op losse bieren. Verkennen is heerlijk, maar soms wil je meer van wat je vindt, of gewoon even lekker van het geprefereerde gerstenat slobberen. Daarom zullen we er naar streven om een zo gevarieerd mogelijk aanbod van ambachtelijke bieren via de webshop aan te bieden.

Abonnees zullen dankzij de 20% korting steeds genieten van prijzen die bij de laagste van de markt zijn. Struikel niet over de huidige prijzen op de website, we zijn nog volop bezig met onze database in orde te zetten.

Daarnaast hoeven abonnees niet te betalen voor de levering van de extra’s. Als lid van Den BierenBond koop je aan de meest gunstige tarieven en krijg je de bieren gratis thuis geleverd.

Beloningen op basis van tijd.

Loyale leden verdienen beloningen. Daarom zullen leden van Den BierenBond mooie extra’s ontvangen, die groeien in waarde hoe langer je lid bent. De exacte data staan nog niet vast, maar hier zijn een aantal zaken die je mag verwachten:

  • Lidkaart die toegang geeft tot exclusieve evenementen zoals tastings
  • Verzamelmap met scorekaarten voor de bieren
  • Bierboer glas & stickers
  • Bierboer sokken, t-shirt, en andere swag
  • Voorrang bij beperkte oplages
  • More to come 😉

Automatische deelname aan wedstrijden.

Dankzij de samenwerkingen met onze partners kunnen we regelmatig wedstrijden opzetten waar leuke extra’s mee te winnen vallen. Denk aan brouwerijbezoeken, tickets voor bierfestivals, limited editions, ..

Als lid van Den BierenBond hoef je niet door dezelfde ringetjes te duiken als het plebs. Je maakt automatisch een kans om te winnen.

Veelgestelde vragen Den BierenBond

Heb je na het lezen van deze pagina toch nog vragen? Onderaan de productpagina vind je een sectie met veelgestelde vragen.

Vind je daar ook het antwoord niet? Stuur ons dan gerust een mailtje op genoeggemelkt@debierboer.be

Newsletter

© 2022 De Bierboer. All Rights Reserved.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Meer bier hier!

Verder winkelen