Crowdfunding – hop doet leven

Crowdfunding

Tot 30/06/2020 loopt er een crowfunding voor De Bierboer. Een crowdfunding zorgt er voor dat de Bierboer een vliegende start kan nemen. We doen dit uiteraard niet zomaar. We doen dit om jullie zo vlot mogelijk het lekkerste bier tot aan je deur te brengen:

Webshop

De winkel, de kassa, maar niet het gezicht. Want ook al verkopen we digitaal, we leren je nog steeds graag kennen via onze thuisleveringen.

Het opgehaalde bedrag zal in de eerste plaats geïnvesteerd worden in een gebruiksvriendelijke en toegankelijke webshop waar je zowel abonnementen als bierpakketten kan kiezen.

De meest persoonlijke ervaring zullen we kunnen aanbieden via ons uniek smaakprofielonderzoek. Een deel van de opgehaalde middelen zal gaan naar de ontwikkeling hiervan, zowel inhoudelijk als op vlak van design.

Als het vooropgestelde bedrag 100% wordt behaald zal de webshop deze zomer een feit zijn.

Bier, bier, bier

Omdat de Bierboer op maat werkt van jouw smaak is een kleine maar brede voorraad zeer belangrijk. Hoe meer bieren (van zoveel mogelijke microbrouwers), hoe meer keuze de Bierboer heeft om jou de best mogelijke selectie te kunnen afleveren. De Bierboer koopt kleine voorraden rechtstreeks bij de microbrouwer en om het transport niet te belastend te maken voor milieu en de banden van de Bierboermobiel zal de startvoorraad een deel van de investering inhouden. Als het vooropgestelde bedrag wordt behaald zal er een kleine maar zeer gevarieerde stock mogelijk zijn. Gaat het bedrag hoger zal de keuze uiteraard groter worden!

Microbrouwerij

Wat je zelf brouwt… Met de resterende middelen zal de basis gelegd worden voor een kleine brouwinstallatie zodat de Bierboer op maat van zijn klanten zelf kleine oplages eigen bier aan het assortiment kan toevoegen. Tasty! Gaan we over de120% van het gevraagde bedrag zal De Bierboer snel voor jou aan de slag kunnen in zjn eigen kleine microbrouwerij met een capaciteit van 50L.Gaan we nog hoger dan gaat de capaciteit ook omhoog!

Wil jij ook helpen? Naar de crowdfunding!

Shop

Newsletter

© 2022 De Bierboer. All Rights Reserved.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Meer bier hier!

Verder winkelen