Investeer in De Bierboer

Investeer in de Bierboer met Winwinner

Heuglijk nieuws: vanaf 28 september kan je via crowdlending platform Winwinner investeren in en profiteren van de pijlsnelle groei van de Bierboer!

We gaan op zoek naar zo’n €150.000 vers kapitaal om de wereld te voorzien van nòg minder gemelk en nòg meer heerlijke, ambachtelijk gebrouwen kwaliteitsbieren. Hiervoor kijken we naar onze vrienden, symphatisanten, klanten, leveranciers, en alle liefhebbers van het betere Belgische gerstenat en ondernemingswerk. Zo kunnen we jullie dubbel trakteren: op een mooie rente voor jullie centjes én nog meer bierdiversiteit!

Bovendien willen absoluut niet in zee gaan met institutionele investeerders die misschien banden hebben met Big Beer en de missie van de Bierboer kunnen bedreigen.

Prik die datum dus maar vast in de agenda en laat het aftellen beginnen: over vijf dagen kan je ere-Bierboer worden! Maar.. we zouden de Bierboer niet zijn als we jullie niet zouden verwennen.

Investeer in De Bierboer

Lanceringsevenement met bier, burgers en ribbetjes!

Je leest het goed, om onze investeringsronde maximaal joviaal in te zetten organiseren we een lanceringsevenement. Hiervoor ontvangen we jullie graag bij het enige echte Bierboer magazijn in Temse!

Het evenement gaat eveneens door op 28 september. Tussen 17:00 en 22:00 kan je genieten van de nieuwste selectie van heerlijke craft bieren en cateringservice door een professionele chef.

Let op: de plaatsen zijn beperkt! Reserveer snel een ticket als je erbij wilt zijn.

Shop

Newsletter

© 2022 De Bierboer. All Rights Reserved.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Meer bier hier!

Verder winkelen