Bierpakketten van De Bierboer

Bierpakketten worden steeds populairder! Bij De Bierboer kan je verschillende bierpakketten kopen, vol met hoogkwalitatieve, heerlijke speciaalbieren. Koop een bierpakket voor jezelf of als cadeau, gratis aan huis geleverd! Graag meer weten over onze bierpakketten? Lees dan snel verder.

Bierpakket kopen

Wil je een bierpakket kopen? Dan ben je op de juiste plaats. Wij verkopen bierpakketten van 100% Belgische, ambachtelijk gebrouwen bieren. Altijd van kleinere brouwerijen, je vindt in onze bierpakketten nooit industrieel geproduceerd bier van gigantische brouwerijen.

bierpakketten bierboer

Bierpakketten aan huis

Op zoek naar een bierpakket aan huis? Bij De Bierboer vind je bierpakketten van de lekkerste ambachtelijk gebrouwen Belgische bieren. Gratis aan huis geleverd, voor jezelf of als cadeau.

Bierpakket als cadeau

Een bierpakket cadeau geven is zeer populair. Niet alleen is het een uistekende keuze voor een echte bierliefhebber, je kan er mensen in zoveel verschillende situaties plezier mee doen. Denk maar aan een housewarming geschenk, wanneer je op bezoek gaat bij een goede vriend of vriendin die je al lang niet gezien hebt, als geschenk voor iemand die afgestudeerd is, .., de voorbeelden zijn eindeloos.

Dat komt omdat een bierpakket met speciale bieren zo veelzijdig is:

  • Het is een smaak- en degusteerervaring
  • De bieren kunnen gepaired worden met een (gastronomische) maaltijd
  • Leuk om samen te drinken in een sociale context
  • Heerlijk om van te genieten op een mooie avond in het zonnetje of aan de haard

Bij De Bierboer vind je een perfect bierpakket cadeau voor wie dan ook. We hebben een abonnement op de maandelijkse ontdekkingsclub, pakketten op maat, eenmalige verrassingspakketten, themapakketten, ..

bierpakket-cadeau

Bierpakket vaderdag

Een bierpakket op vaderdag, dat hoort samen als vaders en bier. Geef het enige geschenk dat beter is dan een onaangeraakte thermostaat. Een zorgvuldig samengesteld pakket of abonnement van de lekkerste Belgische craftbieren en speciaalbieren.

En zeg nu zelf, wie verdient het meer dan die beschermer van het huishouden, die broodverdiener, die schouder om op te leunen, die strenge maar rechtvaardige patriarch? Juist ja, niemand. Dus duik in de shop en zoek iets lekkers uit. Hup, of anders zonder avondeten naar uw kamer.

bierpakket-vaderdag

Bierpakket Verjaardag

Een bierpakket geven voor een verjaardag is een fantastisch goed idee. Verjaardagen zijn er namelijk om gevierd te worden, en vieren gaat gewoon vlotter met wat alcoholisch lekkers.

Een bierpakket als verjaardagscadeau schenken is super gemakkelijk met De Bierboer. Kies gewoon iets uit in de shop, of vraag ons om een suggestie als je inspiratie mist.

Wij pakken het mooi in, en leveren het volledig gratis op die bijzondere dag bij de jarige thuis. Een speciale boodschap, een extraatje zoals een bierpakket met een speciaal Bierboer glas of nog iets anders? Allemaal mogelijk.

Veelgestelde vragen over bierpakketten

Een bierpakket is een samengesteld pakket met verschillende soorten, stijlen en merken van bier. Mensen bestellen vaak een bierpakket aan huis als cadeau.

De kost van een bierpakket start bij De Bierboer vanaf €24,99 voor 6 speciale bieren. Je kan ook 12 bieren bestellen vanaf €39,99. Af en toe hebben we  buitenkansjes van zeer zeldzame bieren – deze kunnen naargelang het soort bier en de oplage al wat duurder uitvallen. Klik hier voor een voorbeeld.

1) Onze bierexperts schuimen continue het Belgische bierlandschap af op zoek naar beste brouwsels van kleine, micro- en nano-brouwerijen. We werken nooit samen met grote, commercieel gefocuste brouwerijen. Zo kunnen we steeds topkwaliteit garanderen en je geweldige nieuwe craftbieren laten ontdekken

2) We proeven en keuren doorlopend nieuwe en bestaande bieren.

3) We selecteren zorgvuldig de beste Belgische speciale bieren om aan onze catalogus toe te voegen.

4) We combineren een aantal bieren uit onze catalogus die goed samen passen en bieden dit bierpakket te koop aan.

bierpakket-kopen-verjaardag

Newsletter

© 2022 De Bierboer. All Rights Reserved.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Meer bier hier!

Verder winkelen