Bierabonnement

Den Bierenbond

Elke maand zorgvuldig uitgekozen bieren aan jouw deur geleverd door de Bierboer zelf! Nu met GRATIS verzending in België!

Een bierabonnement kopen of cadeau geven is een van de beste beslissingen die je kan maken. De lijst van voordelen is bijna eindeloos:

  • Al het genot zonder het zoekwerk. Santé!
  • Word dé expert van je vriendengroep.
  • Je steunt lokale brouwers en dus de diversiteit der drank.
  • Elke keer een verrassing.
  • Buiten je comfortzone komen, vanuit je luie zetel.
  • Fantastische waarde voor je geld.
  • Toegang tot exclusieve bieren.
  • Af en toe bezoekjes door de enige echte Bierboer, inclusief machtige baard.
Bierabonnement De Bierenbond

Laten we eerlijk zijn, je was waarschijnlijk al overtuigd door deze bollekeslijst. Nu ben je helemaal klaar voor dat eerste pakket. De Bierboer weet natuurlijk dat net zoals dit godenvocht varieert van vorm, ook de liefhebbers ervan in alle maten, geuren en kleuren komen. Daarom hebben we drie verschillende Belgische bier abonnementen, op maat van jouw liefde voor het gerstenat. Of die van je partner, beste maat, of gewoon de hoppe dude in in je leven die je wel eens een bier abo wilt *ahem* schenken. Yeah, we went there. So what?

Heb je nog vragen?​

€24,90 voor 6 bieren of €39,90 voor 12 bieren met een maandelijks abonnement dat aan het begin van elke maand aangerekend wordt. Al onze prijzen zijn inclusief levering in België.

We bezorgen elke maand je 6 of 12 heerlijke ambachtelijke bieren. Geen zorgen, als de bieren op zijn kan je ons gewoon een belletje geven of een mailtje sturen naar genoeggemelkt@debierboer.be en we sturen je er meer.

Je betaald de eerste keer wanneer je jezelf inschrijft voor Den Bierenbond. Hierna betaal je telkens de eerste van de maand.
Wanneer je de laatste week van de maand inschrijft slagen we je betaalgegevens op en wordt dit de eerste van de volgende maand verrekend.

Ons team stelt met veel zorg elke maand een unieke selectie van de lekkerste ambachtelijke bieren samen. Deze selectie varieert naargelang het thema van de maand.

 

BIER!
Afhankelijk van je lidmaatschap ontvang je 6 of 12 bieren. Die kunnen in flesjes of blikjes zitten. Er is steeds een online overzicht van de bieren in het pakket met extra weetjes en tips. We stoppen er ook leuke goodies zoals stickers en veel meer in.

Je kan kiezen tussen blonde of gemengde pakketten.

Al onze bieren hebben een alcoholpercentage van maximaal 8 % vol. Ons vakmanschap drink je met verstand.

Newsletter

© 2022 De Bierboer. All Rights Reserved.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Meer bier hier!

Verder winkelen